• Prachtige lodges op een unieke plek
  • Zorgeloos beleggen
  • Professionele en betrouwbare verhuur
 

Investeer in een duurzame vakantiewoning gelegen in Wilsumer Berge

Op nog geen 15‭ ‬minuten rijden, vlak over de grens bij Ootmarsum en Hardenberg, vindt u Wilsumer Berge‭. ‬The Valley vormt een nieuw, exclusief gedeelte dat direct aansluit op het bestaande park‭. ‬Van alle faciliteiten van Park Wilsumer Berge‭, ‬zoals horeca‭, ‬activiteiten, bewaking en beheer‭, ‬kan gebruik worden gemaakt‭. ‬In het vakantiepark ligt een unieke recreatieplas met een groot zandstrand‭, ‬een sfeervol terras en een gezellig en smaakvol restaurant‭. ‬Dé perfecte plek om te investeren in een luxe en duurzaam vakantiehuis!

 
Bekijk het aanbod
 

Investeren

Investeren in een vakantiewoning? Bij Wilsumer Berge kunt u investeren in een Nature Lodge. ✔️ Professionele verhuurorganisatie ✔️ Duurzame lodges
 

Uw investering in een vakantiehuis

Als u wilt beleggen of investeren in een luxe vakantiehuis, is Wilsumer Berge dé plek voor u! Onze lodges zijn duurzaam, karaktervol en liggen in een bosrijk gebied dat erg populair is bij toeristen. Wilsumer Berge verzorgt het onderhoud en technisch beheer van het park, hierdoor wordt u volledig ontzorgd en kunnen uw huurders genieten van een onbezorgde vakantie. U ontvangt elk kwartaal automatisch de netto huurinkomsten. Dat is pas zorgeloos beleggen!

Investeren bij Wilsumer Berge:

  • Duurzame Nature Lodges
  • Professionele verhuur
  • Zorgeloos investeren
  • Betrouwbare organisatie
  • Altijd controle over uw vakantiewoning
  • Samenwerking met touroperators
 
Vraag de brochure aan
 
Bekijk het aanbod
 

Ontdek onze projecten

Bekijk de plattegrond
 

Ervaar de bosrijke omgeving

Dit vakantiepark is gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim‭, ‬een regio die bekend staat om haar natuurrijke omgeving‭; ‬schitterende bossen‭, ‬uitgestrekte heidevelden‭, ‬valleien en Kasteel Bentheim‭.‬ Hier kunt u‭ ‬als eigenaar, of kunnen uw huurders heerlijk wandelen en fietsen‭.‬ Naast het groot aantal wandel‭- ‬en fietsroutes, zijn er in de omgeving een aantal attractieparken‭, ‬bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden te bezoeken‭. Er is dus meer dan genoeg te beleven voor uw huurders!

In de omgeving

 
 
 

Voorzieningen in Wilsumer Berge

 

Eten en drinken

Ontspannen

Activiteiten

 
 

Neem contact met ons op

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum

Tel +49 (0)5945 99 55 80 

roger@wilsumerberge.de