• Duurzame vakantiehuisjes
  • Geschikt voor max. 6 personen
  • Midden in de natuur

Tiny house kopen in Duitsland

Duurzame tiny houses midden in de natuur worden tegenwoordig steeds populairder. Wilt u ook een steentje bijdragen aan het milieu? Wellicht is een tiny house in Duitsland kopen dan wel iets voor u! Op ons kleinschalige vakantiepark Wilsumer Berge koopt u een unieke nature lodge met een schitterend uitzicht over het glooiende landschap van de Grafschaft Bentheim. Comfort, vrijheid, rust en ruimte; dat vindt u bij een nieuwbouw recreatiewoning van Wilsumer Berge. Een zorgeloze investering mét rendement!

 
 

Ontdek onze tiny houses:

Tiny house kopen op een kleinschalig vakantiepark

Wilt u een tiny house kopen op een vakantiepark? Dat kan bij Wilsumer Berge. Onze tiny houses zijn bijzonder sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl. De luxe chalets zijn voorzien van een compleet interieur pakket, tuinaanleg met outdoor meubels, een parkeerplaats en airconditioning in de woon- en slaapkamers. Het is ook mogelijk om een tiny house met wellness te kopen welke beschikt over een sauna of hottub. Buiten het hoogseizoen kunt u zelf twee weken per jaar verblijven in uw tweede huis. Een tiny house kopen doet u bij ons dus ook vooral als investering, dankzij de verhuur ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Vakantiepark Wilsumer Berge beheert en verzorgt op professionele wijze de verhuur van uw woning. U hoeft zich dus nergens druk om te maken!

 

Duurzame tiny house kopen als investering

Een tiny house in Duitsland kopen bij Wilsumer Berge is een duurzame investering. Onze ecolodges zijn voorzien van een warmtepomp en zijn daarnaast volledig elektrisch. Dankzij de hoge kwaliteit van afwerking in combinatie met de goede isolatie zijn de huisjes ontzettend duurzaam. De tiny houses worden gebouwd op het terrein van The Valley, midden in de natuur. In de unieke en bosrijke omgeving vindt u kilometers aan fiets- en wandelpaden. Daarnaast liggen Ootmarsum en Hardenberg op nog geen 15 minuten rijden van het park. Verder maken gasten onbeperkt gebruik van de hoogwaardige faciliteiten op het park zoals smakelijke horeca met terras en een unieke recreatieplas met strand. 

 

Daarom een tiny house bij Wilsumer Berge:

✔ Twee weken per jaar zelf verblijven (last-minute beschikbaarheid)

✔ Unieke kwaliteit van het gebied en de uitzichten

✔ Onbeperkt gebruik van faciliteiten 

✔ Onderhoud en verhuur verzorgd 

✔ Verhuur tegen aantrekkelijk rendement

✔ Compleet verzorgde online marketing

 

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.