• Duurzame eco-lodges
  • Waardevaste investering
  • Géén rendementsheffing

Waarom investeren in een vakantiewoning in Duitsland?

Denkt u erover na om te investeren in recreatief vastgoed in Duitsland? Wilsumer Berge Vastgoed biedt prachtige en duurzame Nature Lodges in het Duitse Grafschaft Bentheim, net over de grens. Investeren in een recreatiewoning in Duitsland brengt vele financiële voordelen met zich mee ten opzichte van een investering in Nederland. Wij zetten de vele fiscale voordelen van investeren in een vakantiewoning in Duitsland voor u op een rij!

Swipe voor meer foto's:

✔️ Slechts 5% overdrachtsbelasting

In het belastingverdrag tussen Nederland en Duitsland is bepaald dat inkomsten verkregen door een inwoner van Nederland uit onroerend goed die zijn gelegen in Duitsland, mogen worden belast in Duitsland. In Duitsland betaalt u slechts 5% overdrachtsbelasting over uw vakantiewoning ten opzichte van de 10,4% belasting in Nederland.

✔️ Geen vermogensheffing

Wanneer u investeert in een Nature Lodge op ons vakantiepark in Duitsland is hier geen rendementsheffing van toepassing in box 3 (inkomen uit sparen en beleggen).

✔️ Geen belasting over verhuurinkomsten

Omdat u de Lodge in 10 jaar mag afschrijven wordt u de eerste 10 jaar niet belast over uw verhuurinkomsten in Duitsland.

✔️ Nettorendement van 6% per jaar

Wanneer u de eigenaar bent van een Lodge bij Wilsumer Berge Vastgoed ontvangt u een gegarandeerd meerjarig nettorendement van 6% per jaar op uw vakantiehuis.

 

✔️ Professionele verhuurorganisatie

Bij de aanschaf van uw woning wordt u deskundig begeleid in het Nederlands door onze professionele verhuurorganisatie. Wij zijn een betrouwbare partner die al vele jaren succesvol Wilsumer Berge exploiteert.

✔️ Compleet ontzorgd van het onderhoud

Wilsumer Berge verzorgt het onderhoud en technisch beheer van het gehele park en de verhuur van uw vakantiewoning. U krijgt elk kwartaal de huur uitbetaald via automatische afschrijvingen. De online marketing wordt ook compleet verzorgd.

✔️ Zelf gebruik maken van uw woning

Wanneer u investeert in een van onze recreatiewoningen kunt u hier 10 weken per jaar zelf gebruik van maken. Zo kunt u heerlijk vakantie vieren in de natuurrijke regio vol fiets- en wandelroutes, mountainbikepaden en een recreatieplas.

✔️ Alternatief voor een spaarrekening

Een investering in een vakantiehuis in Duitsland is een goed alternatief voor een spaarrekening omdat de rentes bij de bank historisch laag zijn. Bij Wilsumer Berge Vastgoed heeft u een waardevaste investering met een aantrekkelijk en gegarandeerd rendement.

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Hier vindt u ons: