Wilsumer Berge Vastgoed
Vakantiehuis Duitsland kopen

Vakantiehuis Duitsland kopen

 • Geschikt voor maximaal 4 - 6 personen
 • Vlak bij de Duits-Nederlandse grens
 • Panoramisch uitzicht

Een vakantiehuis kopen in Niedersachen, Duitsland

Een turn key opgeleverde vakantiewoning in Duitsland koopt u bij Wilsumer Berge. Onze luxe nieuwbouw vakantiewoningen zijn bij uitstek geschikt voor een zorgeloze belegging of investering. Bij Wilsumer Berge een recreatiewoning in Duitsland kopen staat bovendien gelijk aan een hands-off belegging of investering. Onze professionele verhuurorganisatie staat namelijk voor u klaar om de verhuur van a tot z te verzorgen. Zo weet u zeker dat er alles aan gedaan wordt om uw vakantiewoning zo optimaal mogelijk te verhuren en het uw verhuurgasten naar de zin te maken. Met plaatsen als Nordhorn, Bad Bentheim en Enschede om de hoek, is een vakantie in Graftschaft Bentheim altijd een succes. Een vakantiewoning in Duitsland kopen is dus een interessante investering!

De voordelen van investeren in Duitsland

  Slechts 3,5% tot 5% overdrachtsbelasting
  Geen vermogensheffing van toepassing (box 3)
  Profiteer van een nettorendement van 6% per jaar
  Jaarlijkse afschrijving als aftrekpost voor inkomstenbelasting

Impressie vakantiewoningen in Duitsland

Een vakantiehuis kopen in Duitsland aan de grens

Bij Wilsumer Berge mag u, buiten het hoogseizoen om, 10 weken in uw vakantiehuis verblijven. Wanneer u ervoor kiest om een recreatiewoning in Duitsland te kopen, is het ook fijn dat uw woning over diverse extra's beschikt. Zo kunt u kiezen voor wellness faciliteiten zoals een hottub of sauna. Alle vakantiewoningen beschikken in ieder geval over airco's, een interieurpakket en een aangelegde tuin. De inrichting is naar de hand van Rita Maarse in Scandinavische stijl waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Dat zijn een aantal van de zekerheden van een vakantiehuis in Duitsland kopen bij Wilsumer Berge.

Uw vakantiehuis

 • Airco's in de woon- en slaapkamers
 • Compleet interieurpakket
 • Tuin aanleg met outdoor meubels (incl. veranda)
 • Een privé parkeerplaats naast de woning
 • Optionele wellness (compleet aangelegd)

Een impressie van een vakantiehuis in Duitsland kopen aan de grens 📸

Wilsumer Berge en haar omgeving

Een recreatiewoning in Duitsland kopen doet u bij Wilsumer Berge. Dit nieuwbouwproject vormt een nieuw exclusief gedeelte dat direct aansluit op het bestaande gedeelte van Wilsumer Berge bij Uelsen. Dit betekent dat u en uw verhuurgasten van alle bestaande faciliteiten gebruik kunnen maken. Goede faciliteiten maakt investeren in recreatief vastgoed natuurlijk nog aantrekkelijker. 

Midden in de natuur met schitterende heidevelden, prachtige bossen en natuurlijke valleien is het genieten geblazen. De schitterende omgeving van het Grafschaft Bentheim nodigt dan ook uit om ontdekt te worden vanuit uw tweede huis. Bezoek plaatsen zoals Nordhorn, Bad Bentheim of Lingen. Een uitstapje naar Nederland is ook zo gemaakt met Emmen, Coevorden en Enschede om de hoek. Een vakantiehuis bij Bad Bentheim kopen is bij Wilsumer Berge dus een goed idee. Neem contact op of download de brochure voor meer inzicht in de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Hier vindt u Wilsumer Berge ⤵