• Exclusieve Nature Lodges
 • Voor 4 tot 6 personen
 • Kleinschalig vakantiepark
 • Vlak bij de Duitse grens

Natuurhuisje te koop net over de grens

Een natuurhuisje kopen betekent vaak ruimte, rust en ontspanning. Bij Wilsumer Berge komt hier nog wat extra's bij, namelijk dat u profiteert van de gunstigere Duitse belastingregels en dat u volledig wordt ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. De Nature Lodges zijn een rendabel investeringsobject, waarbij u het natuurhuisje ook nog persoonlijk kunt gebruiken. Op dit moment zijn er verschillende natuurhuisjes te koop op ons exclusieve park The Valley. Dit park ligt net over de grens in Duitsland, op nog geen half uur rijden van Ootmarsum. Op Resort Valley zijn natuurhuisjes te koop voor 4 of 6 personen met mogelijkheid tot sauna en/of hottub. Wilt u meer informatie over het kopen van een natuurhuisje? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

 

Natuurhuisjes te koop bij Wilsumer Berge:

Huisje in de natuur kopen

Onze natuurhuisjes zijn duurzaam gebouwd en staan midden in het bos. Tijdens de aanleg van The Valley is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de omgeving. Zo zijn de karakteristieke wallen en oude bomen bewaard gebleven. Hierdoor heeft u een uniek uitzicht over het glooiende landschap van Grafschaft Bentheim vanuit uw tiny house. Wij hebben zowel 4- als 6-persoons luxe natuurhuisjes te koop. Alle ecolodges worden ingericht opgeleverd in Scandinavische stijl. De natuurhuisjes hebben buiten een overdekte veranda waardoor u altijd van de mooie omgeving kunt genieten. Bij een aantal van onze natuurhuisjes kunt u extra investeren in privé wellness, zoals een sauna of hottub. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden om een een natuurhuis te kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

De natuurhuisjes van Wilsumer Berge:

 
  Duurzaam

  De natuurhuisjes zijn volledig elektrisch, voorzien van warmtepomp, hoogwaardige & natuurlijke materialen en goede isolatie.

  Sfeervolle inrichting

  De Nature Lodges zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald.

  Prachtige buitenruimte

  De binnen- en buitenruimte lopen in elkaar over. In de overdekte veranda kunt u genieten van de prachtige natuur en ondergaande zon.

 
 

Ervaar de natuurrijke omgeving

Wilsumer Berge is gelegen in het Duitse Wilsum in het glooiende landschap van Grafschaft Bentheim. Nabij het park nodigen de recreatieplas en de omliggende wateren uit tot verfrissende activiteiten. Een dag vol actieve bezigheden? Fiets of wandel vanuit ons park door de diverse landschappen, langs historische kerkjes, kleine dorpjes en oude kloosters zoals kasteel Bentheim in Nordhorn. Met verschillende fiets- en wandelroutes die variëren in lengte van 22 tot 56 kilometer hebben u en uw gasten aan een paar dagen niet genoeg. Wij begrijpen wel dat men hier graag voor terugkomt. 

Bekijk meer over de verhuur van een natuurhuisje

Wilsumer Berge

Als u een natuurhuisje koopt bij Wilsumer Berge kunt u twee weken per jaar zelf gebruik maken van het natuurhuisje. Dit betekent dat u ook gebruik mag maken van de faciliteiten op het vakantiepark. Ons park ligt aan een recreatieplas met zandstrand waar u heerlijk kunt zwemmen, daarnaast heeft ons park ook een smaakvol restaurant. Wilsumer Berge ligt op een toplocatie in een natuurrijke omgeving. Vanaf ons park kunt u uitstekend fietsend of wandelend het grensgebied ontdekken. Bezoek steden zoals Ootmarsum of Münster vanuit uw natuurhuis. Een natuurhuis kopen bij Wilsumer Berge is dubbel genieten, zowel van een vakantie als van een zorgeloze investering

 

De voordelen van onze verhuurorganisatie:

 • Altijd controle over uw vakantiewoning
 • Samenwerking met touroperators
 • Online marketing compleet verzorgd
 • Geautomatiseerde afrekeningen en onderhoud verzorgd