• Verschillende fiets- en wandelroutes
  • Bosrijk landschap
  • In de buurt van kasteel Bentheim

Ervaar de bosrijke omgeving

Welkom bij Wilsumer Berge: een oase van rust en natuur. Hier, te midden van een bosrijk landschap, vind je de perfecte ontsnapping aan de alledaagse drukte. Zodra je de deuren van je vakantiewoning opent, word je verwelkomd door het vrolijke gezang van vogels en sta je oog in oog met de natuur die zich voor je uitstrekt. De aanblik van deze omgeving geeft je een gevoel van verwondering. Onze vakantiewoningen bieden een unieke kans om te genieten van deze bijzondere plek. Elk verblijf is zo ontworpen dat je optimaal kunt profiteren van deze omgeving. Vanuit je woning kijk je uit over de natuur, een adembenemend schouwspel dat elke dag opnieuw betovert. Jaarrond een prachtig aangezicht met de veranderende seizoenen. 

 
Uitzicht omgeving

In de buurt

In de omgeving: 30km

Wildlands dierenpark Emmen

Een van Nederlands mooiste dierentuinen bevindt zich op zo'n 40 km afstand van Wilsumer Berge. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin!
In de omgeving: 35km

Theehuis Dennenoord

Een super knus thee huis op een van de mooiste locaties, Theehuis Dennenoord! Een knus houten pandje uit 1921 waar u kunt genieten van een heerlijke high tea.
In de omgeving: 15km

Stadsbezoek Nordhorn

Nordhorn is een Duitse stad waar men heerlijk kan shoppen, eten en cultuur snuiven op zo'n 20 km afstand van Wilsumer Berge.
In de omgeving: 35km

Zwembad Uelsen

Tijd voor een duik? Uelsen beschikt over een binnen- en buitenzwembad waardoor men het hele jaar daar kan zwemmen!
 

Beleef de omgeving van Wilsumer Berge

Tijdens warme periodes nodigen de recreatieplas en omliggende wateren uit tot verfrissende activiteiten zoals suppen en zwemmen. Neem een verfrissende duik of ervaar de bries terwijl je peddelt over het water. In de tijden dat het weer wat kouder wordt zijn er in de buurt authentieke steden te verkennen om de Duitse cultuur te ontdekken. Ook kun je in deze periode samen tijd doorbrengen met je gezelschap om in je vakantiewoning spelletjes te spelen of lekker te gaan eten. Laat je bovendien verrassen door de vele attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Vergeet bijvoorbeeld geen bezoek te brengen aan Tierpark Nordhorn, een fantastische ervaring voor jong en oud!

De natuurrijke omgeving van Wilsumer Berge, gelegen in het graafschap Bentheim, biedt een ideale uitvalsbasis voor avonturiers en natuurliefhebbers. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgestippeld, variërend in lengte van 22 tot 56 kilometer. Fiets door betoverende landschappen, langs historische kerkjes, oude molens, pittoreske dorpjes en eeuwenoude kloosters zoals kasteel Bentheim in Nordhorn. Deze omgeving ademt geschiedenis, waarbij elke pedaalslag je dichterbij de kern van dit gebied brengt. 

 

Neem contact met ons op

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum

Tel +49 (0)5945 99 55 80 

roger@wilsumerberge.de

 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Hier vindt u Wilsumer Berge: