Wilsumer Berge Vastgoed
Luxe vakantiehuis kopen

Luxe vakantiehuis kopen

  • Investeren in duurzame vakantiehuisjes
  • Met wellness optie
  • Over de grens in Duitsland

Luxe vakantiehuis kopen met wellness

Wilt u een luxe wellness vakantiehuis kopen? Dan bent u bij Wilsumer Berge aan het juiste adres. Wij hebben net over de grens in Duitsland verschillende duurzame huizen te koop die een wellness optie hebben. Zo kunt u een goedkoop vakantiehuis kopen met een sauna of met een hottub voor 4 of 6 personen. Ons vakantiepark ligt midden in de natuur. Vakantiehuizen met wellness zijn erg populair bij toeristen, wat gunstig is voor de verhuur van uw vakantiehuis. Hierdoor is een investering in een luxe vakantiehuis met wellness voor de verhuur ideaal. Kiest u voor een luxe chalet bij Wilsumer Berge dan kiest u voor een zorgeloze investering in recreatief vastgoed met rendement!

Ons aanbod luxe vakantiehuizen met wellness:

Luxe vakantiewoning kopen in Duitsland

Bij Wilsumer Berge koopt u een luxe vakantiewoning met hottub of sauna. Hierdoor kunnen uw gasten genieten van hun eigen privé wellness in hun vakantiehuis in Duitsland. Alle luxe wellness vakantiewoningen zijn modern ingericht in Scandinavische stijl, waardoor gasten helemaal tot rust kunnen komen in uw vakantiewoning. De woning heeft een overdekt terras met uitzicht op het heuvelachtige landschap. U kunt ervoor kiezen om een luxe woning met wellness te kopen voor 4 of 6 personen. Al onze luxe chalets zijn duurzaam en staan in een bosrijk gebied dat veel privacy biedt. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden om een luxe vakantiewoning te kopen? Neem gerust contact met ons op.

Uw luxe vakantiehuis:

  • Met sauna of hottub
  • 2 of 3 badkamers
  • Overdekt terras met uitzicht
  • Hoge kwaliteit afwerking
  • Natuurlijke materialen

Waarom Wilsumer Berge?

Bij Wilsumer Berge kunt u zorgeloos investeren in een luxe vakantiehuis.U wordt namelijk compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wilsumer Berge verzorgt en onderhoudt het park, zo kunt u onbezorgd genieten. U kunt namelijk 10 weken per jaar gebruik maken van de woning buiten het hoogseizoen of met een last minute verzoek. Tijdens uw verblijf kunt u niet alleen genieten van uw luxe vakantiehuis met wellness, maar ook van het park en de omgeving. Zo heeft ons vakantiepark, net over de Duitse grens en vlak bij Ootmarsum, een recreatieplas met een groot zandstrand. Ons park ligt tussen de bossen, heidevelden en valleien, en is daarom erg geliefd bij natuurliefhebbers. Hierdoor komt er een mooi rendement uit uw vakantiewoning. Bij ons komen u en uw gasten helemaal tot rust als u een luxe vakantiewoning koopt.

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.