• Zorgeloos investeren
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Altijd online inzicht
  • Samenwerking met touroperators

Zorgeloos verhuren bij Wilsumer Berge 

Bent u van plan om te investeren in een vakantiehuis bij Wilsumer Berge, maar maakt u zich zorgen over de verhuur van uw luxe lodge? Dat is nergens voor nodig: de professionele verhuurorganisatie van Wilsumer Berge ontzorgt u volledig. Wij zorgen voor een optimalisatie van de bezettingsgraad en daarmee voor u een zo hoog mogelijk rendement. Hierbij maken wij gebruik van het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts. Dat is pas zorgeloos investeren!

 

Vier voordelen van onze verhuurorganisatie ⤵️

#1 Altijd controle over uw vakantiewoning

Als eigenaar van een vakantiehuis bij Wilsumer Berge krijgt u een persoonlijk account, waarmee u op elk moment kunt inloggen in het systeem van Booking Experts. Alle communicatie verloopt gecentraliseerd via één platform en u heeft altijd inzicht in de reserveringen, facturen en beoordelingen. Transparantie is de key!

#2 Samenwerking met touroperators

Het grootste voordeel van onze verhuurorganisatie? U bent niet afhankelijk van één organisatie. Wij werken namelijk samen met diverse gerenommeerde touroperators. Zo heeft u geen last van sterke prijsschommelingen door promoties van een overkoepelende organisatie. Bovendien zijn alle touroperators real-time gekoppeld met Wilsumer Berge, waardoor zij altijd voorzien zijn van de meest actuele informatie, foto's en prijzen.

Touroperators
Touroperators
Touroperators
Touroperators
Touroperators
Touroperators
Touroperators
Touroperators
 

#3 Online marketing compleet verzorgd

Naast de zichtbaarheid via touroperators, zorgt het online marketing bureau Booking Boosters voor zoveel mogelijk boekingen via de verhuurwebsite van Wilsumer Berge. Booking Boosters is al jarenlang gespecialiseerd in het boosten van boekingen middels online marketing, voor kleine en grote bedrijven in de recreatiebranche. 

Website & Zoekmachine

Gebruiksvriendelijke website én zo hoog mogelijke posities in zoekmachines.

Google Ads

Altijd zichtbaar in Google met advertenties op gerichte zoektermen.

Social Media Ads

Met goed beeldmateriaal adverteren via Facebook en Instagram. Veel bereik!

Affiliate Marketing

Zichtbaar bij nog meer interessante partijen die Wilsumer Berge promoten.

#4 Geautomatiseerde afrekeningen én het onderhoud verzorgd

Gemak, dat is waar onze professionele verhuurorganisatie voor staat. Uw lodge verhuren moet niet moeilijk zijn: wij nemen alles bij u uit handen, zodat u zorgeloos geniet van uw investering. Zo ontvangt u altijd op tijd uw opbrengsten met geautomatiseerde verhuurafrekeningen. U krijgt per kwartaal de huur uitbetaald. Daarbij verzorgt Wilsumer Berge ook het onderhoud en technisch beheer van het park en uw woning. Huurders kunnen onbezorgd genieten van een verblijf in uw vakantiewoning.

 
 

Zorgeloos investeren en altijd controle ✔️

Onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts én de online marketing via Booking Boosters maken een vakantiehuis kopen bij Wilsumer Berge een zorgeloze investering. Transparant, gemakkelijk en altijd eerlijk.

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.