Wilsumer Berge Vastgoed
Ecolodge kopen

Ecolodge kopen

  • Duurzaam vakantiehuis kopen
  • Unieke Nature Lodges
  • Vlak bij de Duitse grens
  • Ontwikkeld voor de verhuur

Duurzame ecolodge kopen in Duitsland

Overweegt u een ecolodge te kopen? Goed idee! U draagt een steentje bij aan het milieu en geniet van een zorgeloze investering met rendement. Bij Wilsumer Berge kunt u een duurzaam vakantiehuis kopen in Duitsland. De Nature Lodges bevinden zich op een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Wilsumer Berge, met een fantastisch uitzicht over de glooiende vallei in Grafschaft Bentheim. 100% back to nature. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een lodge kopen bij ons.

De unieke ecolodges

Duurzame vakantiewoning kopen, net over de Duitse grens

Een eco cabin kopen? Dat doet u bij Wilsumer Berge. Al onze lodges zijn duurzaam gebouwd en bevinden zich midden in de natuur. Een unieke plek met de mooiste uitzichten, dichtbij Ootmarsum in Twente en Uelsen in Duitsland. Een geliefde plek bij veel toeristen en daarmee interessant voor de verhuur.

Lodges met karakter

De Nature Lodges halen met hun Scandinavische stijl het buitengevoel naar binnen. Een ecolodge kopen? Deze wordt turn-key opgeleverd! Voor extra luxe koopt u een lodge met sauna of hottub.

Duurzaam vakantiehuis kopen

De lodges zijn voorzien van een warmtepomp en zijn volledig elektrisch. De hoge kwaliteit van afwerking en de goede isolatie maken dat u een duurzame recreatiewoning kunt kopen.

Wilsumer Berge

Wanneer u besluit een ecolodge te kopen bij ons, dan maken uw gasten onbeperkt gebruik van de voorzieningen van het park. Van een recreatieplas met strand tot een restaurant met terras.

Ecolodge kopen als waardevaste investering

Op het nieuwe parkonderdeel The Valley kunt u een vakantiewoning kopen voor de verhuur. U verhuurt uw tiny house dus aan gasten en ontvangt een aantrekkelijk rendement. Als u wilt, kunt u zelf 10 weken per jaar gebruik maken van van uw lodge (buiten het hoogseizoen of via een last minute verzoek). Wilsumer Berge verzorgt het onderhoud en de verhuur van uw lodge. U wordt hierin compleet ontzorgd en hoeft zich nergens druk over te maken. Wij begeleiden u bij de aankoop van een ecolodge, in het Nederlands! Een vakantiewoning kopen bij Wilsumer Berge is dus een zorgeloze investering.

De voordelen van onze verhuurorganisatie:

☑️ Altijd controle over uw vakantiewoning

☑️ Samenwerking met touroperators

☑️ Online marketing compleet verzorgd

☑️ Geautomatiseerde afrekeningen en onderhoud verzorgd

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.