Wilsumer Berge Vastgoed
Wilsumer Berge

Investeren in fiscaal aantrekkelijk Duits vastgoed

Prijzen al vanaf € 150.000,- excl. btw

Investeren in recreatief vastgoed

  • 5 jaar een gegarandeerd nettorendement van 6% per jaar
  • Luxe vakantiewoningen voor 4 - 6 personen
  • Gelegen in Duitsland

Beleggen of investeren in recreatief vastgoed in Duitsland

Wilt u graag beleggen of investeren in recreatief vastgoed? Bij Wilsumer Berge in het Duitse Graftschaft Bentheim vlak over de grens tussen Enschede en Emmen doet u precies dat. U koopt uw vakantiewoning voornamelijk als belegging, maar u mag er wel 10 weken per jaar zelf gebruik van maken indien u dit wenst. Beleggen in vastgoed is interessant vanwege het rendement dat wij u bieden. Wij bieden u namelijk 5 jaar lang een gegarandeerd nettorendement van 6% per jaar op uw betaalbare vakantiehuis. En de professionele verhuurorganisatie van Wilsumer Berge ontzorgt u volledig rondom de verhuur. Mocht u uw belegging toch meer als investering zien, kunt u zelf ook actief uw vakantiehuis helpen promoten om uw rendement te maximaliseren. Investeren in vastgoed doet u dus bij Wilsumer Berge!

6 objecten

Investeren in vastgoed: uw rendement

Investeren in vastgoed en rendement: twee termen die met elkaar verweven zijn. Wanneer u besluit om te investeren bij Wilsumer Berge in een van onze duurzame luxe vakantiehuizen dan wilt u ook een interessant rendement ontvangen. Zoals wij al benoemden, ontvangt u gedurende 5 jaar een gegarandeerd nettorendement van 6% per jaar. U ontvangt de netto huurinkomsten per kwartaal. Op fiscaal gebied begeleiden wij u, naar wens, met behulp van een Duitse fiscalist. Beleggen in vastgoed in Duitsland heeft daardoor geen onverwachte verrassingen. Wilsumer Berge zorgt ook na de aankoop voor alles rondom de verhuur. De recente vernieuwingsslag zorgt voor een succesvolle exploitatie waar uw rendement van profiteert. Investeren in recreatief vastgoed bij Wilsumer Berge biedt u dus vele voordelen.

Wilsumer Berge: Het park

Wilsumer Berge is al vele jaren een begrip en maakt de laatste jaren een geplande vernieuwingsslag door. Vele faciliteiten zijn al aanwezig zoals een prachtige recreatieplas met zandstrand, smaakvolle horeca, een gezellig entertainment team, een gave Adventurehal en het allerleukste: onze alpaca's! Ook bieden wij veel uitgebreide sport en spel mogelijkheden aan. Gasten spreken vaak hun waardering uit en we zien veel terugkerende gasten. En met 4 sterren van de ANWB en gemiddeld een 8,9 van onze gasten is investeren in vastgoed bij Wilsumer Berge dus zonder verhuurstress.

Wilsumer Berge: De omgeving

Naast fijne faciliteiten op het park speelt de omgeving natuurlijk ook mee wanneer u gaat beleggen in recreatief vastgoed. Wilsumer Berge is gelegen in Graftschaft Bentheim, vlak over de grens in Duitsland. Met plaatsen als Nordhorn, Lingen en Bad Bentheim om de hoek is dit een prachtige omgeving. En u bent ook zo in Nederland: Emmen en Enschede liggen op 30 - 40 minuten rijden. De natuur staat hier bekend om haar bosrijke schoon die overloopt in heidevelden, valleien en zandvlaktes. Prachtig om hier te wandelen of te fietsen. Natuurgenieters zijn hier daarom ook volop te vinden! En dat vindt uw rendement dan weer prettig. 

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Hier vindt u Wilsumer Berge 📍