• Beleg in een vakantiewoning
 • Gegarandeerd nettorendement van 5%
 • Voordelige Duitse fiscale wetgeving
 • Duurzame Nature Lodges (optioneel met wellness)

Investeren in een vakantiewoning in Duitsland

Bent u op zoek naar een rendabele investering? Investeren in een vakantiehuis bij Wilsumer Berge biedt u dan diverse voordelen. Vanwege de ligging net over de grens in Duitsland profiteert u de eerste 5 jaar van een gegarandeerd nettorendement van 5% per jaar, betaalt u slecht 5% overdrachtsbelasting, betaalt u geen rendementsheffing en wordt u de eerste 10 jaar niet belast over uw verhuurinkomsten. U kunt twee weken per jaar verblijven in de lodge, maar buiten dat zijn ze vooral interessant als belegging. Onze nieuwbouw vakantiehuizen zijn volledig ingericht en dus uitermate geschikt voor de verhuur. De verhuur van uw woning wordt ook nog eens volledig verzorgd wordt door onze professionele verhuurorganisatie. Zorgeloos investeren en beleggen in een recreatiewoning noemen we dat. 

 
 
 
  Slechts 3,5% tot 5% overdrachtsbelasting
  Geen vermogensheffing van toepassing (box 3)
  Profiteer van een nettorendement van 5% per jaar
  Jaarlijkse afschrijving als aftrekpost voor inkomstenbelasting
 

Investeren bij Wilsumer Berge

Professionele verhuur

Rendement uit uw recreatiewoning in Duitsland halen? De professionele verhuurorganisatie van Wilsumer Berge ontzorgt u voor 100%. De voordelen? Altijd controle over uw vakantiewoning, samenwerkingen met touroperators, online marketing compleet verzorgd én geautomatiseerde afrekeningen. Dat is zorgeloos investeren in een vakantiewoning!
 

Compleet ontzorgd

Wilsumer Berge verzorgt ook het onderhoud en technisch beheer van het gehele park. Er is toezicht op en rond het park, ook wanneer u niet aanwezig bent. Zo behouden we de kwaliteit en veiligheid van het park. Huurders kunnen onbezorgd genieten van het verblijf in uw woning. U krijgt elk kwartaal de huur uitbetaald. Wij staan altijd voor u klaar, in Nederland of op ons park.
 

Betrouwbare partner

Wilsumer Berge is een groeiende verhuurorganisatie. Met een uniek en eigentijds aanbod weten we snel passende huurders te vinden. We zijn een betrouwbare partner die al vele jaren succesvol Wilsumer Berge exploiteert. De laatste jaren is een flinke vernieuwingsslag doorgevoerd en Wilsumer Berge The Valley is daar een volgende stap in.
 
 

Beleggen in een vakantiehuis bij Wilsumer Berge

Investeren in een vakantiewoning in Duitsland bij Wilsumer Berge is een slimme keuze! De regio en het park trekken jaarlijks namelijk veel toeristen, wat erg interessant is voor de verhuur van uw woning. De Nature Lodges bieden een prachtig uitzicht op het glooiende landschap van de Grafschaft Bentheim.

De lodges hebben karakter, zijn duurzaam gebouwd en staan vrijstaand in een bosrijk gebied met veel privacy. Het is een plek waar u en uw huurders zich meteen welkom én thuis voelen. En wilt u investeren in een luxe vakantiehuis in Duitsland? Bekijk dan onze wellness lodges eens!

Natuurlijk genieten in de regio:

☑️ 0 minuten: fiets- en wandelroutes, mountainbike paden, recreatieplas, horeca, animatie en klimhal.

☑️ 10 minuten: binnen- en buitenzwembaden in de omgeving van Uelsen.

☑️ 20 minuten: Openluchtmuseum Ootmarsum (de mooiste stad van Twente) en Speelparadijs Coevorden.

 

Swipe voor meer foto's

 

Juridische informatie

Variabel rendement

Hoe zit het met het rendement van uw vakantiewoning? U koopt de woning zonder rendementsgarantie en verhuurt de woning via Verhuurbemiddeling WB Resort GmbH. Het park neemt het overgrote deel van de kosten van exploitatie en verhuur voor haar rekening, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De kosten worden verrekend met de bruto huurinkomsten. De netto huurinkomsten ontvangt u per kwartaal.

 

Pacht

De kavels worden uitgegeven op basis van pacht voor een periode van 10 jaar. Als eigenaar van een Nature Lodge pacht u voor een periode van 10 jaar de bijbehorende grond. U betaalt een bepaalde pachtprijs per jaar. Wilt u de pachtsom afkopen? Daar is een koopprijs van 17x de pachtsom per jaar aan verbonden.

 

Begeleiding

Bij de aankoop van uw woning wordt u volledig begeleid in het Nederlands door ons. Dat is wel zo makkelijk. U kunt gedurende uw aankoopproces dus altijd bij ons terecht met (juridische) vragen. Ook op fiscaal gebied zorgen wij voor, indien wenselijk, de gewenste begeleiding van een Duitse fiscalist. Deze begeleidt u vanaf de aankoop tot aan de jaarlijkse belastingaangifte en het terugkrijgen van de btw bij verhuur.

Aangezien er wat verschillen in de belastingprocedure in Duitsland en Nederland zitten, is het fijn om als Nederlandse koper hierin ondersteuning van ons te krijgen. Dit hoeft dus geen drempel te zijn! Wij geven hier graag meer informatie over in een gesprek.

 

Ligging Wilsumer Berge: