• Beleggen in een vakantiewoning
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Duurzame Nature Lodges
  • Optioneel met wellness

Investeren in een vakantiewoning in Duitsland

Beleggen of investeren in een vakantiehuis? Ontdek onze luxe en duurzame Nature Lodges op het nieuwe parkonderdeel van Wilsumer Berge: The Valley. De vakantiehuizen zijn gebouwd en volledig ingericht voor de verhuur. Als u wilt, kunt u twee weken per jaar verblijven in de lodge, maar buiten dat zijn ze vooral interessant als belegging. Wat investeren in een vakantiewoning in Duitsland zo interessant maakt, is dat u maar 5% overdrachtsbelasting betaalt, ten opzichte van de 10,4% in Nederland. Wij ontzorgen u volledig bij de verhuur van uw woning en u profiteert van een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning. Zorgeloos investeren en beleggen in een recreatiewoning, noemen we dat.

 
 

5 jaar gegarandeerd nettorendement van 5% per jaar op uw vakantiehuis ✔️

 

U wordt eigenaar van een lodge bij The Valley van Wilsumer Berge. Een unieke plek met prachtige uitzichten, dicht bij Ootmarsum in Twente en Uelsen in Duitsland. Een populaire regio bij veel toeristen: interessant wanneer u wilt beleggen in een vakantiewoning. Wilsumer Berge beheert en verzorgt de verhuur van uw woning. U hoeft hier niets voor te doen.

 
    Maar 5% overdrachtsbelasting
    Compleet ontzorgd van het onderhoud
    Aantrekkelijk en variabel rendement
 

Investeren in een vakantiehuis in Duitsland bij Wilsumer Berge

Professionele verhuur

Rendement uit uw recreatiewoning in Duitsland halen? De professionele verhuurorganisatie van Wilsumer Berge ontzorgt u 100%. De voordelen van onze verhuurorganisatie? Altijd controle over uw vakantiewoning, samenwerkingen met touroperators, online marketing compleet verzorgd én geautomatiseerde afrekeningen. Dat is zorgeloos investeren in een vakantiewoning!
 

Compleet ontzorgd

Wilsumer Berge verzorgt ook het onderhoud en technisch beheer van het gehele park. Er is toezicht op en rond het park, ook wanneer u niet aanwezig bent. Zo behouden we de kwaliteit en veiligheid van het park. Huurders kunnen onbezorgd genieten van het verblijf in uw woning. U krijgt elk kwartaal de huur uitbetaald. Wij staan altijd voor u klaar, in Nederland of ter plekke.
 

Betrouwbare partner

Wilsumer Berge is een groeiende verhuurorganisatie. Met een uniek en eigentijds aanbod weten we snel passende huurders te vinden. We zijn een betrouwbare partner die al vele jaren succesvol Wilsumer Berge exploiteert. De laatste jaren is een flinke vernieuwingsslag doorgevoerd en Wilsumer Berge The Valley is daar een volgende stap in.
 

Juridische informatie

 

Variabel rendement

Hoe zit het met het rendement van uw vakantiewoning? U koopt de woning zonder rendementsgarantie en verhuurt de woning via Verhuurbemiddeling WB Resort GmbH. Het park neemt het overgrote deel van de kosten van exploitatie en verhuur voor haar rekening, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. De kosten worden verrekend met de bruto huurinkomsten. De netto huurinkomsten ontvangt u per kwartaal.

 

Pacht

De kavels worden uitgegeven op basis van pacht voor een periode van 10 jaar. Als eigenaar van een Nature Lodge pacht u voor een periode van 10 jaar de bijbehorende grond. U betaalt een bepaalde pachtprijs per jaar. Wilt u de pachtsom afkopen? Daar is een koopprijs van 17x de pachtsom per jaar aan verbonden.

 

Begeleiding

Bij de aankoop van uw woning wordt u volledig begeleid in het Nederlands door ons. Dat is wel zo makkelijk. U kunt gedurende uw aankoopproces dus altijd bij ons terecht met (juridische) vragen. Ook op fiscaal gebied zorgen wij voor, mits wenselijk, de gewenste begeleiding van een Duitse fiscalist. Deze begeleidt u vanaf de aankoop tot aan de jaarlijkse belastingaangifte en het terugkrijgen van de btw bij verhuur.

Aangezien er wat verschillen in de belastingprocedure in Duitsland en Nederland zitten, is het fijn om als Nederlandse koper hierin ondersteuning van ons te krijgen. Dit hoeft dus geen drempel te zijn! Wij geven hier graag meer informatie over in een gesprek.

 
 

Beleggen in een vakantiehuis bij Wilsumer Berge

Investeren in een vakantiewoning in Duitsland bij Wilsumer Berge is een slimme keuze! De regio en het park trekken jaarlijks namelijk veel toeristen, wat erg interessant is voor de verhuur van uw woning. De Nature Lodges bieden een prachtig uitzicht op het glooiende landschap van de Grafschaft Bentheim.

De lodges hebben karakter, zijn duurzaam gebouwd en staan vrijstaand in een bosrijk gebied met veel privacy. Het is een plek waar u en uw huurders zich meteen welkom en thuis voelen. En wilt u investeren in een luxe vakantiehuis in Duitsland? Bekijk dan onze wellness lodges eens!

Natuurlijk genieten in de regio:

☑️ 0 minuten: fiets- en wandelroutes, mountainbike paden, recreatieplas, horeca, animatie en klimhal.

☑️ 10 minuten: binnen- en buitenzwembaden in de omgeving van Uelsen.

☑️ 20 minuten: Openluchtmuseum Ootmarsum (de mooiste stad van Twente) en Speelparadijs Coevorden.

 

Neem contact met ons op

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum

+49 (0)5945 99 55 80 
info@wilsumerberge.de

 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.