Wilsumer Berge Vastgoed
Investeren in vakantiewoning

Zorgeloos investeren, gegarandeerd rendement

 • Gegarandeerd nettorendement van 6%
 • Voordelige Duitse fiscale wetgeving
 • Vrijstaande recreatiewoningen
 • Onbeperkt eigen gebruik

Beleggen in een vakantiewoning in Duitsland

Overweegt u om te beleggen in een vakantiewoning? Investeren in een vakantiehuis bij Wilsumer Berge biedt u dan diverse voordelen. Zo koopt u al een turn-key opgeleverde vakantiewoning incl. eigen grond vanaf € 200.000,- excl. btw en mét 5 jaar lang vast rendement van jaarlijks 6%! Vanwege de ligging in Duitsland, net over de grens bij Twente, betaalt u slechts 5% overdrachtsbelasting. Daarnaast betaalt u geen rendementsheffing en wordt u de eerste 10 jaar niet belast over uw verhuurinkomsten. U geniet dus van veel fiscale voordelen. In onze brochure leest u meer over het investeren in een vakantiewoning.

  Slechts 5% overdrachtsbelasting
  Geen vermogensheffing van toepassing (box 3)
  5 jaar lang vast nettorendement van 6% per jaar
  Jaarlijkse afschrijving als aftrekpost voor inkomstenbelasting
 

Bekijk ons aanbod:

 

Investeren bij Wilsumer Berge

Bij Wilsumer Berge kunt u zorgeloos beleggen in een recreatiewoning in Duitsland. De professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen, van marketing en verhuur tot onderhoud en technisch beheer. U behoudt altijd controle over uw woning en ontvangt elk kwartaal de huuruitbetaling. Dankzij samenwerkingen met touroperators en een volledig geautomatiseerd systeem, is uw investering in goede handen. Meer weten?

Swipe voor meer foto's → 

Belangrijke fiscale informatie

Veel Nederlanders beleggen in een vakantiehuis in Duitsland vanwege de fiscale voordelen en het rendement van de vakantiewoningen. Het is daarbij wel belangrijk om u goed te laten informeren. Bij Wilsumer Berge Vastgoed wordt u volledig in het Nederlands begeleid, maar mét de volledige kennis van de Duitse fiscaliteiten.

  Vast of variabel rendement

  U kunt bij Wilsumer Berge kiezen voor een vast rendement of voor een variabel rendement. De netto huurinkomsten ontvangt u per kwartaal.

  Koopgrond of pacht

  U kunt bij ons een kavel eigen grond kopen vanaf € 51.000,- excl. btw. Heeft u liever een lagere instapprijs, dan kunt er voor kiezen om de gewoon te pachten. U pacht de grond dan voor een periode van 10 jaar.

  Nederlandse begeleiding

  Bij de aankoop van uw woning wordt u volledig begeleid in het Nederlands door ons, dat is wel zo makkelijk. U kunt gedurende uw aankoopproces dus altijd bij ons terecht met (juridische) vragen. Ook op fiscaal gebied zorgen wij gedegen begeleiding van een Duitse fiscalist.

Bekijk de ligging Wilsumer Berge:

Ontvang onze brochure

Meer informatie nodig? Vraag vrijblijvend de brochure aan en ontvang meer informatie over de verschillende lodges, het park en de investeringsmogelijkheden.

Hier wordt de brochure heen gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.