Wilsumer Berge Vastgoed
Nieuwbouw recreatiewoning

Investeren in een nieuwbouw recreatiewoning

  • Voor 4 tot 6 personen
  • Gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen
  • Optioneel met sauna en/of hottub

Een nieuwbouw vakantiewoning kopen

Net over de grens in het Duitse landschap van Grafschaft Bentheim

Een nieuwbouw recreatiewoning kopen kan op verschillende plekken, maar het grote voordeel bij Wilsumer Berge is dat u investeert in een nieuwbouw vakantiewoning in Duitsland dat vele financiële voordelen met zich meebrengt ten opzichte van Nederland. Zo betaalt u geen rendementsheffing en de eerste 10 jaar geen belasting over de verhuurinkomsten. Daarnaast zijn onze nieuwbouw vakantiewoningen duurzaam gebouwd volgens de laatste BENG-eisen, zijn ze voorzien van een warmtepomp en goede isolatie én zijn de woningen volledig elektrisch.

Impressie van onze nieuwbouw recreatiewoningen:

Een nieuwbouw vakantiewoning kopen bij Wilsumer Berge

De duurzame Nature Lodges van Wilsumer Berge zijn gelegen op vakantiepark The Valley in het Duitse Wilsum. De nieuwbouw vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht in een Scandinavische stijl, waar het buitengevoel naar binnen wordt gehaald. Vanuit de overdekte veranda vanuit uw natuurhuisje kijkt u prachtig uit over de uitgestrekte natuur. De woningen kunnen worden voorzien van een hottub en/of sauna. U kunt 10 weken per jaar zelf gebruik maken van uw nieuwbouw vakantiewoning en de rest van het jaar geniet u zorgeloos van uw gegarandeerde rendement van 6%!

    Sfeervol ingerichte Nature Lodges
    Panoramisch uitzicht vanuit uw woning
    Parkfaciliteiten voor elke doelgroep

Ontdek de veelzijdige omgeving

Wanneer u de deuren van uw luxe chalet opent staat u oog in oog met de natuur die zich voor u uitstrekt. Vanuit ons resort The Valley zijn er talloze fiets- en wandelroutes die u kunt gaan ontdekken. Fiets langs historische kerkjes, pittoreske dorpjes en door betoverende landschappen. In de zomerperiode nodigen de nabijgelegen recreatieplas en wateren uit voor verfrissende activiteiten. Voor de dierenliefhebbers bevindt Tierpark Nordhorn zich op slechts een klein halfuur rijden. Hier kunt u maar liefst 100 verschillende diersoorten bekijken. Wilt u de woningen en omgeving graag een keer in het echt komen bekijken?

Investeren in een luxe Nature Lodge

Wanneer u investeert in een nieuwbouw vakantiewoning van Wilsumer Berge ontvangt u maandelijks uw rendement door middel van geautomatiseerde afrekeningen. Daarnaast verzorgt onze professionele verhuurorganisatie het onderhoud en beheer van uw Nature Lodge zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Ook werkt onze verhuurorganisatie samen met diverse touroperators en wordt de online marketing voor u verzorgd. Zo kunnen wij werken met een zo optimaal mogelijke bezettingsgraad. Wilt u meer weten?

Lees meer over investeren in Duitsland:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Wat zijn de voordelen van een nieuwbouw recreatiewoning kopen?

Nieuwbouw vakantiewoningen zijn vaak voorzien van de nieuwste technologieën en bouwmaterialen, dat over het algemeen minder onderhoud vereist. Daarnaast zijn de nieuwbouwwoningen gebouwd conform bouwbesluit wat resulteert in een lager energieverbruik en dus in lagere energiekosten. Ten slotte hebben nieuwbouw vakantiewoningen het voordeel dat de waarde wordt behouden en na verloop van de tijd zelfs kan stijgen. 

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een nieuwbouw vakantiehuis?

Kies allereerst een locatie die aansluit op uw wensen. Denk hierbij aan bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van de omgeving. Daarnaast is het goed om de (lokale) regelgeving duidelijk te hebben zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wij begeleiden en adviseren u graag over de regelgeving in Duitsland. Verder is het ook goed om de financieringsmogelijkheden te bekijken en hierover advies in te winnen.