Wilsumer Berge Vastgoed
Tweede huis kopen buitenland

Tweede huis kopen buitenland

  • Voor de verhuur
  • In Graftschaft Bentheim
  • Tot 10 weken per jaar voor eigen gebruik

Tweede huis kopen in het buitenland voor de verhuur

Een tweede huis kopen in het buitenland is voor velen een wens die uitkomt. Het biedt mooie investeringsmogelijkheden maar tegelijkertijd ook een plek om uzelf regelmatig terug te trekken. Bij Wilsumer Berge vlak over de grens in Duitsland bieden wij u deze kans. Onze luxe ecolodges liggen midden in de natuur en u en uw verhuurgasten genieten van comfort, vrijheid, rust en ruimte. Een tweede huis kopen voor de verhuur is ook interessant als u een investering zoekt waar u gegarandeerd rendement uit kunt halen. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om uw tweede huis te verhuren. Een tweede huis kopen als belegging of investering kan dus bij Wilsumer Berge! Onze adviseurs helpen u graag verder.

Onze luxe lodges:

Tweede huis kopen voor de verhuur

Een tweede huis kopen en verhuren doet u bij Wilsumer Berge. Onze verhuurorganisatie verzorgt namelijk voor u de verhuur. Vlak over de grens in Duitsland in Graftschaft Bentheim bij Nordhorn, Lingen en Bad Bentheim vindt u ons vakantiepark. De vele faciliteiten maken het park aantrekkelijk voor de verhuur. Er is onder andere een recreatieplas, Adventurehal, entertainment team en smaakvolle horeca. Verder genieten uw verhuurgasten van de weelderige natuur, fiets- en wandelroutes en een uitstapje naar Nederland. 

Tweede huis kopen voor eigen gebruik

Wanneer u kiest voor een tweede huis kopen in het buitenland bij Wilsumer Berge, dan mag u zelf 10 weken per jaar gebruik maken van uw luxe chalet. Buiten het hoogseizoen om heeft u de vrije keuze om zelf te genieten van uw investering. Graftschaft Bentheim is een onontdekte parel in het westen van Duitsland. Geniet van kilometers aan fietspaden in een bosrijke omgeving welke overgaat in heide en prachtige zandverstuivingen. Een tweede huis kopen als belegging bij Wilsumer Berge is dus een goed idee!

Een impressie van een tweede huis bij Wilsumer Berge 📸

Uw tweede huis bij Wilsumer Berge

Bij Wilsumer Berge koopt u een luxe huisje in de natuur voor 4 tot maximaal 6 personen. Een tweede huis kopen in het buitenland doet u dus voor elk gezelschap. De woningen worden turn key opgeleverd met airco's in de woon- en slaapkamers, compleet interieurpakket in Scandinavische stijl, een aangelegde tuin met outdoor meubels en een eigen parkeerplaats. Ook kunt u kiezen voor optionele wellness in de vorm van een hottub of sauna. De woningen zijn bovendien volledig elektrisch en voorzien van een warmtepomp. Dat alles maakt een tweede huis kopen voor de verhuur wel heel interessant. 

Lees meer over investeren bij Wilsumer Berge

Of bezoek een van onze open dagen

Meer informatie?

Onze adviseur geeft u graag een persoonlijk advies!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Hier vindt u Wilsumer Berge